Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 16:20

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Μαράια στην Ελλάδα: "Πλέον έχουμε γίνει ένα"

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο του με τη Μαράια στην Ελλάδα: "Πλέον έχουμε γίνει ένα"

-

Ένα από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν έντονα φέτος το καλοκαίρι ήταν σίγουρα αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια. Οι δυο τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν στην Ελλάδα σε μια εντυπωσιακή τριήμερη τελετή στο Costa Navarino.

Ο Γιάννης και η Μαράια Αντετοκούνμπο κράτησαν τις στιγμές του γάμου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα από τις εκδηλώσεις να έχουμε μόνο αποσπασματικές εικόνες και βίντεο που ανέβηκαν στα social media.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο του στο People, εξηγώντας ότι αποφάσισαν να παντρευτούν στην Ελλάδα, "για να μπορούμε να έχουμε κοντά μας όλους τους κοντινούς μας ανθρώπους και την οικογένειά μας".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: "Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου, οι συμπαίκτες μου από τους Bucks, οι πρώην συμπαίκτες, ήταν εκεί. Τα παιδιά μας ήταν εκεί. Περάσαμε εκεί μαζί μερικές απίστευτες μέρες. Διασκεδάσαμε. Γιορτάσαμε την αγάπη μας. Πλέον, έχουμε γίνει ένα. Και χαίρομαι που τα καταφέραμε. Νιώθω ότι πολλοί διασκέδασαν μαζί μας".

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια μετά από μια δεκαετία σχέσης και τρία παιδιά - τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα - παντρεύτηκαν την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο της Πύλου υπό τη δύση του ήλιου, σε μια παραμυθένια τελετή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)