Celebrity

Σήμερα 19:28

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα φωτογραφία με τον Μπρούνο Τσερέλα & η τρυφερή χειρονομία

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα φωτογραφία με τον Μπρούνο Τσερέλα & η τρυφερή χειρονομία

-

Μια νέα ανάρτηση μαζί με τον Μπρούνο Τσερέλα έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ώρες μετά την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για την οποία αναφέρθηκε ανοιχτά στην προσωπική της ζωή. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα της σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα τους λόγους που αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει τόσο σύντομα.

«Δεν με κρατάει κάτι πίσω. Μου είναι πιο σημαντικό να είμαι εγώ καλά και χαρούμενη παρά να κάνω τους άλλους χαρούμενους. Ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν και δεν με γνωρίζουν. Οπότε δεν έχει κανένα νόημα. Είχα μεγάλες αλλαγές σε σύντομο διάστημα. Δεν είναι θέμα αν με νοιάζει το τι θα πουν οι άλλοι, είναι θέμα του τι ξέρω εγώ για μένα. Την ασφάλεια που νιώθω εγώ για μένα και τις αποφάσεις μου. Αυτό με οδηγεί στις πράξεις. Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι γιατί εγώ νιώθω πολύ ασφαλής στη νέα μου σχέση.

Διαβάστε επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά για όλα: Το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και η σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα

Δεν προέκυψε, δεν ήταν τυχαίο. Δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ώριμης σκέψεως. Ήταν συνειδητή απόφαση. Λογάριασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής. Ήταν κάτι που φαινόταν, επειδή ξέρω τον χώρο, αργά ή γρήγορα θα έβγαινε» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μόλις λίγες ώρες μετά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της.

Εκείνη και ο Μπρούνο Τσερέλα κρατιούνται χεράκι χεράκι μέσα στο αμάξι, με την ηθοποιό να συνοδεύει την φωτογραφία τους με μια καρδιά.

Δείτε την:

Οικονομακου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)