Celebrity

Σήμερα 16:58

Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτησή του κατά παρουσιαστών και εκπομπών - "Στραγγίζουν τον χρόνο σου, γεμίζοντας τις τσέπες τους με χρήματα"

Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτησή του κατά παρουσιαστών και εκπομπών - "Στραγγίζουν τον χρόνο σου, γεμίζοντας τις τσέπες τους με χρήματα"

-

Λίγο μετά την αναπαραγωγή που έγινε με τον εκνευρισμό του μπροστά στις κάμερες για τις ερωτήσεις που αφορούσαν στην Μαρινέλλα, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε όλα όσα έγραψε ο Χρήστος Μάστορας:

«Οι καιροί είναι παράξενοι φίλε μου. Όλοι μάχονται για την προσοχή σου. Και η μάχη αυτή είναι βρώμικη. Κι αυτός που χάνει κάθε μέρα είσαι εσύ. Τον χρόνο σου που τον ροκανίζουν καθημερινά… Κάποιοι από αυτούς που παρακολουθείς «πατούν επί πτωμάτων» για ένα σου κλικ. Είτε είναι κλικ στο τηλεκοντρόλ είτε σε κάποιο site.

Κάποιοι φλυαρούν καθημερινά γύρω από ένα τραπέζι παίζοντας το θέατρο του καλού και του κακού μπάτσου για να στραγγίζουν τον χρόνο σου και να γεμίζουν τις τσέπες τους με χρήματα που δεν έχουν ψήγμα υπερηφάνειας…

Προσφέροντας τι; Συντροφιά; Ειδήσεις; Ήθος; Τίποτα από όλα αυτά. Το μόνο που προσφέρουν είναι αποχαύνωση. Η προσοχή σου είναι το νέο νόμισμα λοιπόν. Πόση από αυτή θα σπαταλήσεις και πού; Πρόσεχε τι βάζεις στο μυαλό και στη ψυχή σου φίλε γιατί αν τα γεμίσεις με σκουπίδια μόνο αυτά θα έχεις να προσφέρεις και εσύ…».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

μάστορας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)