Celebrity

Χθες 23:51

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της - Το αιμάτωμα στον εγκέφαλο & η ομιλία της (Video)

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της - Το αιμάτωμα στον εγκέφαλο & η ομιλία της (Video)

-

Μετά τα πρώτα τρία κρίσιμα 24ωρα η Μαρινέλλα παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού. «Να μην επεκταθεί η αιμορραγία. Τα πράματα είναι σταθερά. Δεν έχει διασωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη το πρωί της Κυριακής 29/9.

Οι ενδείξεις όσον αφορά στον τρόπο που ανταποκρίνεται ο οργανισμός της είναι θετικές, ενώ δεν χρειάστηκε διασωλήνωση. Ελευθερία Αρβανιτάκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη αφιέρωσαν από το Λυκαβηττό στη Μαρινέλλα ένα τραγούδι του Αντώνη Βαρδή και της Χαρούλας Αλεξίου. Σημειώνεται ότι αύριο θα γίνει ένας κύκλος απεικονιστικών εξετάσεων για να δουν οι γιατροί πως εξελίσσεται η κατάστασή της.

Φυσικά, ο Θάνος Κλωνόπουλος έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, εκτενές ρεπορτάζ για την υγεία της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού."Διατηρεί μία στοιχειώδη επαφή με το περιβάλλον, ενώ το αιμάτωμα είναι σε σημείο που δεν επηρεάζει την ομιλία της. Τα σημάδια αναφορικά με την υγεία της είναι θετικά και έχει περάσει τις πρώτες 72 ώρες, οι οποίες ήταν και εκείνες που ήταν περισσότερο κρίσιμες.

Στο πλευρό της παραμένει η κόρη της", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)