Celebrity

Σήμερα 12:29

Έλενα Παπαρίζου - Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα επί σκηνής για τη Μαρινέλλα

Έλενα Παπαρίζου - Χρήστος Μάστορας: Το συγκινητικό μήνυμα επί σκηνής για τη Μαρινέλλα

-

Μια μοναδική συναυλία στο Παττίχειο Aμφιθέατρο Λάρνακας στην Κύπρο έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής (27/09) οι Μέλισσες με guest star την Έλενα Παπαρίζου.

Από τη σκηνή, τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και ο Χρήστος Μάστορας θέλησαν να πουν δυο λόγια για την σπουδαία Μαρινέλλα και τις δύσκολες ώρες που περνά στο νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στο Ηρώδειο την Τετάρτη (25/09).

"Θα ήθελα να πω κάτι γιατί νιώθω πάρα πολύ συγκινημένη. Γιατί η τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ πέρα στο Παττίχειο ήταν με την αγαπημένη μας, Μαρινέλλα. Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου, εδώ όλοι μαζί από την Κύπρο, να της στείλουμε όλοι την αγάπη μας, να βρει την δύναμη... Γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δυνατή είναι η Μαρινέλλα. Μαρινέλλα σε αγαπάμε και σε περιμένουμε" είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Με τη σειρά του ο Χρήστος Μάστορας πρόσθεσε: "Είναι μια γυναικεία επανάσταση μόνη της. Τότε που ξεκίνησε το τραγούδι η Μαρινέλλα, σε τι εποχές ζούσε; Από τις πρώτες γυναίκες που φόρεσε παντελόνι. Ένα χειροκρότημα για τη Μαρινέλλα που άνοιξε τον δρόμο".

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή "Weekenders":

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)