Celebrity

Σήμερα 09:58

Μαρινέλλα: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Μαρινέλλα: Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

-

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Υγεία, μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (25/09), ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο.

Όπως είπε το πρωί του Σαββάτου (28/09) στην εκπομπή "Weekenders" ο δημοσιογράφος, Θάνος Κλωνόπουλος, η κατάστασή της είναι σταθερή και δεν έχει παρουσιάσει επιπλοκές.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, χθες ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεων με τους γιατρούς να συζητούν για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν ως προς τη θεραπεία της τραγουδίστριας. Προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, αναφέρεται πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά. Στα θετικά είναι επίσης το γεγονός πως η Μαρινέλλα παρότι βρίσκεται στην εντατική, δεν είναι διασωληνωμένη. Στο νοσοκομείο είναι συνεχώς η κόρης της, Τζωρτίνα.

"Εξακολουθεί να νοσηλευέται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε ώρα που περνά αποτελεί και μια μικρή νίκη, καθώς τα πρώτα τρία 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα για την έκβαση της εγκεφαλικής αιμοργαίας που υπέστη" είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να υπάρξει νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)