Celebrity

Σήμερα 11:30

Θλίψη στην κηδεία του Γιάννη Μόρτζου: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου (φωτογραφίες)

Θλίψη στην κηδεία του Γιάννη Μόρτζου: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του, Γιούλη Ζήκου (φωτογραφίες)

-

Το τελευταίο "αντίο" είπαν στον Γιάννη Μόρτζο το πρωί του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στο Α' Νεκροταφείο συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Το "παρών" στην κηδεία του Γιάννη Μόρτζου, έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γιώργος Αρμένης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Νίκος Βερλέκης, ο Θάνος Καληώρας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Κώστας Αντωνίου με τη Νατάσα Ασίκη, ο Παντελής Καναράκης κ.α.

Στεφάνι στη μνήμη του Γιάννη Μόρτζου έστειλαν, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και ο αδερφός του ηθοποιού, Γιώργος Μόρτζος.

Υποβασταζόμενη η σύζυγος του Γιάννη Μόρτζου, Γιούλη Ζήκου συνόδευσε τον άντρα της ζωής της στην τελευταία του κατοικία, ενώ ήταν πραγματικά συντετριμμένη.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Μόρτζος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (25/09) σε ηλικία 83 ετών, μετά από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Στην αρχή του καλοκαιριού, ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία με βαρύ αναπνευστικό πρόβλημα και στις αρχές Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας με ένα επιπλέον πρόβλημα στην καρδιά του.

Η σύζυγός του Γιάννη Μόρτζου, Γιούλη Ζήκου μιλώντας την Πέμπτη (26/09) στην εκπομπή "Το Πρωινό" είπε με δάκρυα στα μάτια: "Έφυγε η ζωή μου όλη. Σήμερα πέθανε ο Γιάννης Μόρτζος και μαζί του πέθανε και η Γιούλη Ζήκου. Έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Προσπάθησα δίπλα του κι εγώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος, αλλά δεν τα κατάφερα. Έφυγε… Έφυγε… Δεν το πιστεύω. Ξεκίνησαν όλα τον Ιούνιο. Υγρό στον πνεύμονα. Παλέψαμε, αγωνιστήκαμε. Λοίμωξη στο αναπνευστικό, μπήκαμε πάλι για ένα μήνα μέσα.

Νομίζαμε πάλι ότι θα βγούμε νικητές, αλλά δεν βγήκαμε. Γύρισα πίσω μόνη μου, εκείνος μπήκε στην εντατική. Ερχόμουν κάθε μέρα εδώ και του μιλούσα, τον χάιδευα αλλά… Έφυγε… Έφυγε όλη μου η ζωή! Του έλεγα πως θα νικήσουμε και αυτή τη φορά και θα γυρίσουμε σπίτι μας. Στο τελευταίο παραλήρημά του ζητούσε τον Ρωμαίο, το σκυλάκι μας. Τελείωσα… Εγώ τελείωσα εδώ.

Με αγαπούσε πολύ, μου είδε αδυναμία. Ήταν ο άνδρας μου, ο δάσκαλός μου, ο συνεργάτης μου, το παιδί μου. Και αυτός το ίδιο έλεγε, ότι ήμουν η γυναίκα του, η ερωμένη του, η μάνα του. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη Μόρτζο, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου… Έμεινε εννιά μέρες στην εντατική. Εννιά μέρες άντεξε. Άλλαξαν όλα πια! Η ζωή μου τέλος! Ήρθα να τον παραλάβω, το καταλαβαίνεις; Υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό; Ήρθα να τον παραλάβω".

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Κηδεια

Συζυγος

Συζυγος

Συζυγος

Συζυγος

Συζυγος

Ανδρουλακης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)