Κόσμος

Χθες 23:35

Ισραηλινά ΜΜΕ: Από ασφυξία ο θάνατος του Νασράλα

Τι ανέφερε το ισραηλινό Channel 12 News για τις συνθήκες θανάτου του Νασράλα

Ισραηλινά ΜΜΕ: Από ασφυξία ο θάνατος του Νασράλα
-

Η σορός του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ανασύρθηκε από το σημείο όπου σημειώθηκε η ισραηλινή αεροπορική επίθεση στα νότια προάστια της Βηρυτού, την Κυριακή, όπως ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές, αναφέροντας μάλιστα πως το σώμα του παρέμενε άθικτο.

Η ανακοίνωση της Χεζμπολάχ το Σάββατο, που επιβεβαίωσε τον θάνατο του Νασράλα, δεν διευκρίνισε τις συνθήκες του θανάτου του ούτε το πότε θα γινόταν η κηδεία του. Ωστόσο, οι πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν ορατά τραύματα στο σώμα του, υποδηλώνοντας ότι ο θάνατός του ενδεχομένως να οφείλεται στην ισχύ της έκρηξης.

Ωστόσο, μετά την είδηση ότι η σορός του Νασράλα δεν έφερε τραυματισμούς, άρχισαν να πληθαίνουν οι εικασίες για την αιτία θανάτου του, με κάποιες να κάνουν λόγο για ασφυξία.

Ειδικότερα, το ισραηλινό Channel 12 News ανέφερε την Κυριακή ότι οι συνθήκες στις οποίες βρισκόταν δεν είχαν κατάλληλο αερισμό, με αποτέλεσμα τα αέρια από τους βομβαρδισμούς να διεισδύσουν στην περιοχή και να προκαλέσουν τον θάνατό του από ασφυξία.

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στον Λίβανο, όπου οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν τον Νασράλα στο υπόγειο κέντρο διοίκησης της οργάνωσης όπου επρόκειτο να συναντηθεί με την ηγεσία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Έκρηξη μπαταρίας σε κάδο ανακύκλωσης – Τραυματίστηκαν υπάλληλοι

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Αδερφή θύματος: Πήγαν να βοηθήσουν φίλο τους και έχασαν τη ζωή τους

Βία ανηλίκων - Θεσσαλονίκη: Αρνήθηκε να κάνει τον μεσολαβητή και τον έδειραν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)