Πολιτική

24 Σεπτεμβρίου 2024 07:27 Τελευταία ενημέρωση : 24 Σεπτεμβρίου 2024 13:49

ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για υποψηφιότητα

Τι ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος για την περίοδο Κασσελάκη και γιατί μίλησε για ανάγκη αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ - Φάμελλος: Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για υποψηφιότητα
-

Το σχόλιο ότι είναι πολύ νωρίς για να συζητήσει δημόσια το αν θα είναι ή όχι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την Δευτέρα 23.09 το βράδυ κατά τη διάρκεια συνέντευξης την οποία παραχώρησε, ο Σωκράτης Φάμελλος. Ο κ. Φάμελλος προσέθεσε μεταξύ άλλων: «Παραμένω στη συζήτηση για μια πολιτική πρόταση για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Πρέπει να υπάρχει πολιτική πρόταση, όχι μόνο νέος πρόεδρος. Πρέπει να προστατευθεί το κοινό μας σπίτι. Εγώ έλεγα την άποψή μου μέσα στα όργανα του κόμματος».

Ο βουλευτής στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Attica μίλησε για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για την περίοδο της προεδρίας του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας: «Η πολιτική του κ. Κασσελάκη και οι πρωτοβουλίες τις οποίες ανέλαβε, απομάκρυναν τον ΣΥΡΙΖΑ από αυτό που είναι. Έκαναν κακό στο κόμμα. Θέλω να αλλάξουμε αυτόν τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο τι θα συμβεί μετά τις εκλογές, επισήμανε: «Είμαστε και θα είμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει όμως να υπάρχει ως κόμμα και να είναι δυνατός», χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνομιλιών με άλλες δυνάμεις και φορείς της Αριστεράς.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζεφύρι - Τροχαίο: Παρέσυρε 3χρονο παιδί και το εγκατέλειψε

Καιρός: τοπικές βροχές και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη

Μέση Ανατολή - Μπορέλ: Είμαστε στα πρόθυρα ολοκληρωτικού πολέμου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)