Celebrity

Χθες 21:24

Πρεμιέρα για το The Roadshow - Τα πρώτα πλάνα από τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πρεμιέρα για το The Roadshow - Τα πρώτα πλάνα από τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

-

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με το Roadshow του! Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, μετά από πολλά χρόνια, γεμίζει το σακίδιό του, μπαίνει στο van του και με ένα νέο όραμα, κάνει restart στα υπέροχα ταξίδια του σε όλη την Ελλάδα, έτοιμος για νέες απολαυστικές περιπέτειες.

Από απόψε, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, και κάθε Παρασκευή στις 21:00 το «The Roadshow» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα μας ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, ανακαλύπτοντας ξανά αγαπημένα γνωστά, αλλά και άγνωστα μέρη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέπτεται την Κρήτη και ανακαλύπτει χωριά, βουνά και θάλασσες με μοναδική ομορφιά και ιστορία. Συναντά «φιλόσοφους» και καλλιτέχνες, γνωρίζει από κοντά τον πατέρα του Γιάννη Χαρούλη, επισκέπτεται ένα αυτοσχέδιο «πυρηνικό καταφύγιο», καπνίζει μια ιδιαίτερη πίπα της ειρήνης και βλέπει το πρόσωπό του αποτυπωμένο σε ένα τοστ!

Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του είχαν κάτι από... Ρουκ Ζουκ, 5 Χ 5 και Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά και το γνωστό χιούμορ του παρουσιαστή που έχουμε αγαπήσει. Αρχικά, η Ζέτα Μακρυπούλια πρότεινε την Κρήτη σαν πρώτο προορισμό για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Αμέσως μετά, είδαμε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να εισβάλλει στο πλατό των ειδήσεων του σταθμού αναφωνώντας «Νίκο μου, Νίκο μου, Νίκο μου! Τι κάνεις; Καλά; Συγνώμη, ξέρω πως είσαι έτοιμος να βγεις στον αέρα. Αγχώνεσαι για αυτές τις στιγμές; Φαντάσου τώρα εγώ, που θέλω να σου πω ότι είναι τα πρώτα λεπττά της εκπομπής που ξεκινάω με τα ταξίδια μου. Από που να ξεκινήσω;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)