Παράξενα

25 Σεπτεμβρίου 2024 10:38

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο ρασοφόρος που αυνανιζόταν έξω από δημοτικό σχολείο λέει ότι... προσευχόταν (βίντεο)

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τον διευθυντή που είδε από το παράθυρο τον ρασοφόρο με κατεβασμένο εσώρουχο να αυτοϊκανοποιείται, κοιτάζοντας τα παιδιά που ήταν στο προαύλιο.

Νέα Φιλαδέλφεια: Ο ρασοφόρος που αυνανιζόταν έξω από δημοτικό σχολείο λέει ότι... προσευχόταν (βίντεο)
-

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Τετάρτη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για την υπόθεση της σύλληψης ρασοφόρου έξω από νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο της περιοχής, όπου έγινε αντιληπτός να αυνανίζεται.

Όπως είπε, «Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον διευθυντή, ο οποίος ειδοποιησε την Αστυνομία, ήρθαν άμεσα οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν».

Συμπλήρωσε πως «Ευτυχώς δεν έγινε αντιληπτός από παιδιά και γονείς, τα παιδιά είναι σε πολύ τρυφερή ηλικία. Ήταν δίπλα από το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο. Από το παράθυρο έγινε αντιληπτός από τον Διευθυντή του σχολείου που κάλεσε την Αστυνομία».

Ο ρασοφόρος, «δεν έχει σχέση με ενορία της περιοχής. Δεν ξέρουμε την ιδιότητα του, φορούσε ράσα, δεν γνωρίζουμε κάτι σχετικό», κατέληξε.

Ο 65χρονος, κατά δήλωση του, παλαιοημερολογίτης ιερέας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, ενώ σύμφωνα με την μαρτυρία του διευθυντή του δημοτικού σχολείου, ήταν κρυμμένος πίσω από ένα δέντρο, είχε κατεβάσει το εσώρουχό του και αυνανιζόταν κοιτώντας τους μαθητές του δημοτικού σχολείου, που εκείνη την ώρα είχαν διάλειμμα.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο 65χρονος πάντως στους αστυνομικούς υποστήριξε πως έκανε… προσευχή, αρνούμενος πεισματικά πως αυνανιζόταν, προβάλλοντας μάλιστα ως δικαιολογία πως είναι ιερέας και δεν κάνει τέτοια πράγματα.


Ειδήσεις σήμερα:

Γερουλάνος για debate: Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται συντεταγμένα - Άκομψος ο τακτικισμός της Διαμαντοπούλου

Αυτοκίνητο σχολής οδηγών πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ! (εικόνες)

Χάρης Δούκας για debate: Το ΠΑΣΟΚ βγήκε κερδισμένο

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)