Γενικά

05 Μαρτίου 2016 22:02

Η διπλή ζωή του ακαδημαϊκού - πορνοστάρ

Ένας 61χρονος καθηγητής πανεπιστημίου, πρωταγωνιστούσε σε σκληρό πορνό, κάνοντας σεξ αποκλειστικά με νεαρές κοπέλες.

Η διπλή ζωή του ακαδημαϊκού -  πορνοστάρ
-

Συγκλονισμένη η ακαδημαϊκή κοινότητα της Βρετανίας, παρακολουθεί το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη ότι ο 61χρονος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, Goddard, πρωταγωνιστούσε για πάνω από μια δεκαετία σε ταινίες σκληρού πορνό, διδάσκοντας παράλληλα στις πανεπιστημιακές αίθουσες.

Ο καθηγητής, ο οποίος ακολουθεί μια λαμπρή καριέρα, με δεκάδες σημαντικές δημοσιεύσεις, διδάσκει  χημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, αλλά όταν έφευγε από εκεί, πήγαινε στο πλατό των ταινιών που πρωταγωνιστούσε, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «OldNick».

Στις ταινίες αυτές έκανε σεξ με κοπέλες όχι μεγαλύτερες των 25 ετών, στην ηλικία δηλαδή των φοιτητριών του. Ο ηλικιωμένος καθηγητής είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση… δυο μήνες περίπου πριν την αποκάλυψη, αλλά το Δ.Σ του Πανεπιστημίου βρίσκεται σε δίλλημα για το αν πρέπει να απολυθεί ή όχι!

Ο ίδιος πάντως στην υπερασπιστική του γραμμή, δηλώνει πως είναι υποκριτικό να βλέπουν τόσο πολλοί άνθρωποι πορνό και ταυτόχρονα να μέμφονται τους πρωταγωνιστές των ταινιών αυτών, «Μερικές φορές κάνεις πράγματα για τα οποία μετανιώνεις. Έχω σταματήσει να εργάζομαι σε αυτόν τον κλάδο από τον Γενάρη, είχε καταντήσει πολύ κουραστικό για εμένα. Ωστόσο, ό,τι κάνω στην προσωπική μου ζωή είναι δική μου δουλειά και όχι του πανεπιστημίου», δήλωσε ο καθηγητής.

Μάντσεστερ - Πανεπιστήμιο - καθηγητής - πρωταγωνιστής - ταινία - πορνό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)