Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOHow To: Παστά Χοιρινά ΠαϊδάκιαΈχετε αναρωτηθεί πότε θα βγει το απόλυτο βίντεο για σωστό πάστωμα; Μόλις βγήκε. Παρακολουθήστε την Cara Nicoletti, από...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΤο Τηγανητό Κοτόπουλο της ΠαρέαςΑυτή είναι μια ειδική μέρα! Είναι η μέρα που ο Matty σας δείχνει πώς να φτιάξετε τηγανητό κοτόπουλο. Δεν είναι ένα...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOBurger με Ψητό ΧοιρινόΟ Umut Sakarya κατάγεται από την Τουρκία και είναι το μοναδικό μέλος στην οικογένειά του που τρώει χοιρινό....
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΟμελέτα για Πρωινό ΜπουφέΟ φίλος μας σεφ E-Dubble, γνωστός και ως «Ο Σεφ του Λαού», επέστρεψε. Κάνει ένα διάλειμμα από τη διαχείριση του Grilled...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΤο Σάντουιτς του MaxΣε αυτό το επεισόδιο του How-To ο Max Halley, ιδιοκτήτης του Max’s Sandwich Shop στο Βόρειο Λονδίνο (το μαγαζί με...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΤο Καλύτερο Σάντουιτς με Κοτόπουλο, Μπέικον και ΜαρούλιΔεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ζωή από ένα σάντουιτς με κοτόπουλο, μπέικον και μαρούλι, γι’ αυτό ένας νεαρός σεφ, που...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΛουκάνικο από τον Seth RogenΟ νέος ρόλος του Seth Rogen δεν μοιάζει με κανέναν από τους προηγούμενους που έχει παίξει. Κάνει το λουκάνικο. Μάθαμε...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΨητό Τυρί από τον Matty Matheson και τα ΠαιδιάΕτοιμαστείτε να δείτε κάτι πολύ ιδιαίτερο! Ο Matty μαζί με μερικά από τα παιδιά εργαζομένων του VICE, φτιάχνουν τα...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΜαγειρεύοντας από αυτόματους πωλητέςΟ Ty Demura μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο παρασκευής του φαγητού του. Αγοράζει όλα τα υλικά του αυστηρά από τους...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΠώς να κάνεις ένα γιορτινό πάρτιΗ Julia Ziegler μας φτιάχνει μια συνταγή, κλειδί για την επιτυχία ενός μικρού ή μεγάλου πάρτυ, που στο τέλος της βραδιάς...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΞεφλουδίζοντας στρείδιαΟ Anthony Rizzi παραγωγός και εκτροφέας στρειδιών, μας ξεναγεί στο εκτροφείο του και δείχνει τον τρόπο που καθαρίζονται....
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΣιμιγδάλι με γαρίδες από τον Wylie DufresneΣίγουρα ο Wylie Dufresne είναι ένας σεφ που θέλει να προκαλεί με τις περίεργα δυνατές συνταγές του. Αυτή τη φορά μας...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΠώς να ανοίγετε ένα μπουκάλι κρασί με ένα παπούτσιΟ οικοδεσπότης μας, Billy Wagner, δίνει απάντηση στην αιώνια απορία : πώς ανοίγει ένα μπουκάλι κρασί, όταν δεν υπάρχει...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΡολό σολωμού στα μικροκύματα από την Jennipher Marshall-Jenkinson H Jennipher Marshall-Jenkinson θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η πρέσβειρα του φούρνου μικροκυμάτων. Πιστεύει βαθιά...
Προσθήκη στην βιβλιοθήκηHOW-TOΚέικ καρπούζι για χορτοφάγους από την Cata.PirataΗ Νοτιοαφρικάνα Cata.Pirata μας μυεί στην καρδιά της παραδοσιακής αφρικανικής ζαχαροπλαστικής. Στο βίντεο η Cata.Pirata...