Ο τρόπος των ροζ τριαντάφυλλων
Η Ελένη Σιβρή άφησε την Αθήνα για τα τριαντάφυλλα της Λέσβου και δημιούργησε προϊόντα με διεθνείς διακρίσεις. Παρόλο που και η Λέσβος έχει μπει πλέον σε τροχιά τουριστικής ανάπτυξης, κάποιοι οικισμοί, ειδικά στο βόρειο και στο δυτικό τμήμα της, διατηρούν αναλλοίωτη τη φυσιογνωμία τους μέσα στον χρόνο. Η ημιορεινή Φίλια είναι ένας απ’ αυτούς
Ανέβηκε στις 22/05/2025 15:30
Περισσότερα επεισόδια

Γιόντελ: Ο διάσημος αλπικός λαρυγγισμός
H κυβέρνηση της Ελβετίας ζητά από την UNESCO να συμπεριλάβει το γιόντελ, τον...

Επανάσταση στην φιλοξενία κατοικιδίων σε σπίτια
Πρόκειται για την 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με...

Σαπούνια με πρώτες ύλες, από το νησί του Ικάρου
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός, έκανε το μεταπτυχιακό της στις τεχνικές ...

Ξηρασία και βρετανικό κρασί
Οι οινοποιοί στη Μεγάλη Βρετανία ελπίζουν ότι οι αυξανόμενες εξαγωγές μπορούν να...

Τι είναι οι μπαταρίες άμμου;
Η όλο και μεγαλύτερη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αυξάνει την ανάγκη να...

Φθηνό.. σπασμένο ρύζι
To φθηνό, σπασμένο ρύζι διαχρονικά χρησιμοποιείται για ζωοτροφές, για να μην...