6ο Food Experience «ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΝΑΞΟΥ»
Το μεγαλύτερο γαστρονομικό event του Αιγαίου υπό την αιγίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου ένωσε την ιταλική κουζίνα με την ΠΟΠ γραβιέρα Νάξου. Στο 6ο Food Experience, Έλληνες και Ιταλοί σεφ, μαγείρεψαν Ιταλικές σπεσιαλιτέ, χρησιμοποιώντας το διάσημο τυρί της Νάξου, σε εύφορα ναξιώτικα περιβόλια με παραδοσιακούς ξυλόφουρνους αλλά και εν πλω για τη μαγευτική Δονούσα.
Ανέβηκε στις 20/06/2024 14:24
Περισσότερα επεισόδια

Ο Δήμος Αθηναίων έσβησε τα φώτα σε 7 κτήρια για την «Ώρα της Γης»
Μήνυμα ευαισθητοποίησης για την υπερθέρμανση του πλανήτη έστειλε ο Δήμος...

Η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα για τη δημογραφία στην Ελλάδα
Το POPEYE είναι η πρώτη εκπαιδευτική πλατφόρμα στην Ελλάδα που φέρνει τη...

Ένας κόσμος χωρίς σπατάλη φαγητού
Μπες στο κίνημα ενάντια της σπατάλης φαγητού κατεβάζοντας τώρα τη δωρεάν...

Σαπούνια από την «προικισμένη» Μεσσηνία
Xρησιμοποιούν για τα χειροποίητα σαπούνια τους στερεά και αφρόλουτρα, εξαιρετικά...

Το ΕΜΠ ανοίγει τις πύλες του στο κοινό
Τις πύλες των Σχολών και των Εργαστηρίων άνοιξε στο κοινό το Εθνικό Μετσόβιο...

Κίμωλος: Τα πιο «καθαρά νερά» στον κόσμο
Ένα από τα πανέμορφα νησιά μας, η Κίμωλος έλαβε σημαντική διάκριση από μεγάλο...