Κεχρί: Μία υπερτροφή
Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν συστηματικά κυρίως για την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών. Σήμερα, ίσως κάποιοι το γνωρίζουν ως τροφή για τα πτηνά. Στην πραγματικότητα , όμως, είναι ένα τρόφιμο πολύτιμο για τη διατροφή μας. Η Μαρία Μπότη είναι αγρότισσα και από τις ελάχιστες παραγωγούς βρώσιμου κεχριού στη χώρα μας.
Ανέβηκε στις 20/05/2024 16:50
Περισσότερα επεισόδια
HISENSE – Η κορυφαία μάρκα επιτέλους έφθασε και στην Ελλάδα
Η ΗΙSENSE, η κορυφαία μάρκα παραγωγής τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών στον...
Στο «κόκκινο» από την έλλειψη βροχοπτώσεων
Με μελανά χρώματα περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στα χωράφια, ειδικά...
Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από το ΑΝΤ1 MediaLab
Το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ANT1MediaLab, του Ομίλου ANTENNA,...
Έξυπνη πόλη
Οι πόλεις μας μεταμορφώνονται σταδιακά σε "έξυπνες" πόλεις: πιο καθαρές, πιο...
Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από το ANT1 MediaLab
Το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ANT1MediaLab, του Ομίλου ANTENNA,...
Quhoma: Το σύγχρονο εργαλείο της αγροτικής παραγωγής
Με έδρα το Τεχνολογικό Πάρκο του Δημοκρίτου, δημιούργησαν μία πλατφόρμα που...