Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε εστιατόριο με αστέρι Μισελέν στη χώρα της υψηλής γαστρονομίας, την Γαλλία. Το πεπόνι του Αντώνη Γκόνη από τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα για δεκαετίες, μπαίνει σε καλαίσθητες συσκευασίες και μεταφέρει τη γεύση του σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Ανέβηκε στις 02/05/2024 19:52
Περισσότερα επεισόδια
Πλεκτά παιχνίδια με μηδενικό αποτύπωμα
Η Ασημίνα έμαθε από τη γιαγιά της να πλέκει, όταν ήταν μόλις 7 χρόνων και δεν...
Λανσάρουν βιολογικά ελληνικά βότανα σε κάψουλα
Τον πλούτο και την αγνότητα των ελληνικών βοτάνων του Ψηλορείτη κομποστοποιεί...
Βιωσιμότητα στην Μόδα
Υπέρμαχος των αργών ρυθμών και της βιωσιμότητας στη μόδα, η Χριστιάνα Βαρδάκου...
Έρχεται το «Σπίτι μου 2»
Tο «Σπίτι μου 2», το νέο πρόγραμμα αγοράς πρώτης κατοικίας, αρχίζει να τρέχει...
Έρχεται… περιβαλλοντικό «καπέλο» σε αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά
Δίχως φρένα συνεχίζει να «τρέχει» η ακρίβεια, ενώ το «ράλι» των αυξήσεων δεν...