Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε εστιατόριο με αστέρι Μισελέν στη χώρα της υψηλής γαστρονομίας, την Γαλλία. Το πεπόνι του Αντώνη Γκόνη από τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα για δεκαετίες, μπαίνει σε καλαίσθητες συσκευασίες και μεταφέρει τη γεύση του σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Ανέβηκε στις 02/05/2024 19:52
Περισσότερα επεισόδια
HISENSE – Η κορυφαία μάρκα επιτέλους έφθασε και στην Ελλάδα
Η ΗΙSENSE, η κορυφαία μάρκα παραγωγής τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών στον...
Στο «κόκκινο» από την έλλειψη βροχοπτώσεων
Με μελανά χρώματα περιγράφουν την κατάσταση που επικρατεί στα χωράφια, ειδικά...
Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από το ΑΝΤ1 MediaLab
Το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ANT1MediaLab, του Ομίλου ANTENNA,...
Έξυπνη πόλη
Οι πόλεις μας μεταμορφώνονται σταδιακά σε "έξυπνες" πόλεις: πιο καθαρές, πιο...
Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης από το ANT1 MediaLab
Το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ANT1MediaLab, του Ομίλου ANTENNA,...
Quhoma: Το σύγχρονο εργαλείο της αγροτικής παραγωγής
Με έδρα το Τεχνολογικό Πάρκο του Δημοκρίτου, δημιούργησαν μία πλατφόρμα που...