Η μείωση της κατανάλωσης βοδινού κρέατος… σώζει τον πλανήτη
Το βοδινό κρέας είναι αυτό που έχει το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Και αυτό γιατί το σύστημα παραγωγής του, και όχι μόνο το ίδιο το προϊόν, είναι ιδιαιτέρως επιβαρυντικό για το περιβάλλον. Είναι χαρακτηριστικό ότι εάν περιορίσουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε ένα μόνο γεύμα το αποτύπωμα άνθρακα ενός και μόνο ατόμου για εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με έρευνες, μειώνεται στο μισό!
Ανέβηκε στις 06/03/2024 14:55
Περισσότερα επεισόδια
Πως επηρεάζονται οι δανειολήπτες από την μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ
Στο πρώτο βήμα αποκλιμάκωσης των επιτοκίων στην ευρωζώνη προχώρησε πρόσφατα η...
Ουραγός στην αποταμίευση η Ελλάδα
Ουραγοί στην αποταμίευση είναι οι Έλληνες, όπως προκύπτει από μελέτη του...
Στα ύψη οι τιμές πώλησης και ενοικίασης ακινήτων
Στα ύψη έχουν εκτιναχθεί οι τιμές των ακινήτων τόσο για αγορά όσο και για...
Προκλήσεις και Ευκαιρίες
Η Global Sustain παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων υποστηρίζοντας τα...
Πώς άλλαξε η δουλειά και το γραφείο
Τα γραφεία ενοικίασης επαγγελματικών κοινόχρηστων χώρων εργασίας με συνδρομή...
Στεγαστικά δάνεια: παράταση στο «πάγωμα» επιτοκίων
Στην επέκταση του προγράμματος «παγώματος» των επιτοκίων στα στεγαστικά δάνεια,...