Κερδίζει έδαφος το φυτικό κρέας στην Ευρώπη
Τα φυτικά υποκατάστατα κρέατος καταλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο χώρο στα ράφια των ευρωπαϊκών σούπερ μάρκετ. Η βιομηχανία τροφίμων ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των χορτοφάγων αλλά και στις εκκλήσεις του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος από τα αέρια του θερμοκηπίου.
Ανέβηκε στις 29/11/2023 12:52
Περισσότερα επεισόδια
Πλεκτά παιχνίδια με μηδενικό αποτύπωμα
Η Ασημίνα έμαθε από τη γιαγιά της να πλέκει, όταν ήταν μόλις 7 χρόνων και δεν...
Λανσάρουν βιολογικά ελληνικά βότανα σε κάψουλα
Τον πλούτο και την αγνότητα των ελληνικών βοτάνων του Ψηλορείτη κομποστοποιεί...
Βιωσιμότητα στην Μόδα
Υπέρμαχος των αργών ρυθμών και της βιωσιμότητας στη μόδα, η Χριστιάνα Βαρδάκου...
Έρχεται το «Σπίτι μου 2»
Tο «Σπίτι μου 2», το νέο πρόγραμμα αγοράς πρώτης κατοικίας, αρχίζει να τρέχει...
Έρχεται… περιβαλλοντικό «καπέλο» σε αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά
Δίχως φρένα συνεχίζει να «τρέχει» η ακρίβεια, ενώ το «ράλι» των αυξήσεων δεν...