Βρώσιμα λουλούδια: από το βάζο στο πιάτο
Από συμμαθητές στο σχολείο, καλλιεργητές σήμερα βρώσιμων λουλουδιών σε μια πρωτότυπη οικολογική φάρμα. Ο σεφ Δημήτρης Χατζηδημητρίου και ο προγραμματιστής υπολογιστών Ανδρέας Παξινός ένωσαν τις δυνάμεις τους και επένδυσαν στη εύφορη γη των Μεσογείων.
Ανέβηκε στις 30/10/2023 17:27
Περισσότερα επεισόδια
Πλεκτά παιχνίδια με μηδενικό αποτύπωμα
Η Ασημίνα έμαθε από τη γιαγιά της να πλέκει, όταν ήταν μόλις 7 χρόνων και δεν...
Λανσάρουν βιολογικά ελληνικά βότανα σε κάψουλα
Τον πλούτο και την αγνότητα των ελληνικών βοτάνων του Ψηλορείτη κομποστοποιεί...
Βιωσιμότητα στην Μόδα
Υπέρμαχος των αργών ρυθμών και της βιωσιμότητας στη μόδα, η Χριστιάνα Βαρδάκου...
Έρχεται το «Σπίτι μου 2»
Tο «Σπίτι μου 2», το νέο πρόγραμμα αγοράς πρώτης κατοικίας, αρχίζει να τρέχει...
Έρχεται… περιβαλλοντικό «καπέλο» σε αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά
Δίχως φρένα συνεχίζει να «τρέχει» η ακρίβεια, ενώ το «ράλι» των αυξήσεων δεν...