Μοσχαρίσια Γλώσσα
Η μοσχαρίσια γλώσσα δεν είναι ότι πιο εύκολο για να μαγειρευτεί. Σε αυτό το επεισόδιο οι σεφ Lee Tiernan και Brad Spence μας δείχνουν βήμα βήμα πώς να τη μαγειρεύουμε δίνοντας μεγάλη σημασία στο αλάτισμα.
Ανέβηκε στις 24/05/2016 08:49
Περισσότερα επεισόδια

How To: Παστά Χοιρινά Παϊδάκια
Έχετε αναρωτηθεί πότε θα βγει το απόλυτο βίντεο για σωστό πάστωμα; Μόλις βγήκε....

Το Τηγανητό Κοτόπουλο της Παρέας
Αυτή είναι μια ειδική μέρα! Είναι η μέρα που ο Matty σας δείχνει πώς να φτιάξετε...

Burger με Ψητό Χοιρινό
Ο Umut Sakarya κατάγεται από την Τουρκία και είναι το μοναδικό μέλος στην...

Ομελέτα για Πρωινό Μπουφέ
Ο φίλος μας σεφ E-Dubble, γνωστός και ως «Ο Σεφ του Λαού», επέστρεψε. Κάνει ένα...

Το Σάντουιτς του Max
Σε αυτό το επεισόδιο του How-To ο Max Halley, ιδιοκτήτης του Max’s Sandwich Shop...

Το Καλύτερο Σάντουιτς με Κοτόπουλο, Μπέικον και Μαρούλι
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ζωή από ένα σάντουιτς με κοτόπουλο, μπέικον και...