Γενικά

14 Απριλίου 2015 19:00

Ρίτα Γουίλσον: Σε διπλή μαστεκτομή υπεβλήθη η σύζυγος του Τομ Χανκς

Η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον μιλά ανοικτά για την περιπέτεια της με τον καρκίνο και δίνει συμβουλές στις γυναίκες.

-

Την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της εξομολογήθηκε δημόσια η Ρίτα Γουίλσον αφού πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε διπλή μαστεκτομή.

Η ελληνικής καταγωγής 58χρονη σύζυγος του Τομ Χανκς και η ίδια διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την περιπέτεια της στο περιοδικό People.

Στη δήλωσή της η Ρίτα Γουίλσον έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε σε δεύτερη διάγνωση, ενώ δηλώνει «ευλογημένη» επειδή οι αγαπημένοι της και ο σύζυγος της την στηρίζουν.

«Την προηγούμενη εβδομάδα, με το σύζυγό μου δίπλα μου και την αγάπη και την υποστήριξη φίλων και συγγενών, υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή μετά από διάγνωση επιθετικού καρκινώματος. Αναμένεται να το ξεπεράσω πλήρως. Γιατί; Επειδή το πρόλαβα νωρίς, έχω εξαιρετικούς γιατρούς και πήρα μία δεύτερη γνώμη», έγραψε η Ρίτα Γουίλσον, εξηγώντας ότι αποφάσισε να πάει σε δεύτερο γιατρό, παρότι η αρχική παθολογική εκτίμηση δεν έδειχνε καρκίνο.

«Το μοιράζομαι αυτό για να μάθουν οι άλλοι ότι η δεύτερη άποψη είναι σημαντική για την υγεία σας. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα αν και οι δύο απόψεις συμφωνούν σε κάτι καλό, και έχετε να κερδίσετε τα πάντα, αν εντοπιστεί κάτι που είχε διαφύγει, κάτι που συμβαίνει. Η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι κάθε ημέρα νιώθει καλύτερα και κατέληξε ότι ελπίζει η δική της εμπειρία να ενθαρρύνει τους άλλους «να πάρουν μία δεύτερη γνώμη και να εμπιστευτούν το ένστικτό τους αν αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)