Γενικά

29 Νοεμβρίου 2014 07:37

Ο Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας έρχεται στην Παιανία!

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών με τα δώρα θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου...

-

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου   

Στο βασίλειο του, το Santa Claus Kingdom στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας, θα προσγειωθεί σήμερα ο αληθινός Άγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φιλανδίας. Φέτος θα φέρει μαζί του τη γυναίκα του, την Άγιο- Βασίλαινα, τη Γιάλομουρι καθώς και το δεξί του χέρι, το ξωτικό βοηθό του, την Inka. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών με τα δώρα θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου, γιατί μετά πρέπει να πετάξει και σε άλλες χώρες για να δει κι άλλα παιδάκια. 

Θα αφήσει όμως, τους βοηθούς του πίσω, τα ξωτικά και 40 και πλέον παιχνίδια για τους μικρούς φίλους, σε μια έκταση 13.000 τετραγωνικών μέτρων που είναι το βασίλειο του!

Το εργοστάσιο του χοντρούλη Αγίου με την κόκκινη φορεσιά και τα άσπρα γένια ξεκινάει να δουλεύει πυρετωδώς. Σωλήνες, κινούμενα γρανάζια, περίπλοκοι μηχανισμοί και τροχαλίες, περιστρεφόμενοι ιμάντες, δυο γραμμές παραγωγής. Τα ξωτικά εργάζονται ώστε να προλάβουν να ετοιμάσουν τα ζαχαρωτά, τα παιχνίδια και όλων των ειδών τα δώρα! 

Έλατα, χιονονιφάδες, αστέρια, η παγωμένη λίμνη και το παγοδρόμιο περιμένουν όλους στο παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom! Βουνά με τσουλήθρες, χιονοσαμπρέλες και η Μοναδική Τεχνητή Πίστα Σκι Αρχαρίων. Η πιο μεγάλη διαδρομή με ποδήλατα Berg (Bikes) 4 x 4 περνά μέσα από τούνελ και μαγεύει μικρούς και μεγάλους! Το τεράστιο Carousel με τα Ζώα του Τσίρκου, η Αλυσίδα με τις περιστρεφόμενες καρέκλες , τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες Super Cross, το διαστημόπλοιο- μίνι σαφάρι, η Σκοποβολή και το Ψάρεμα, ο Ιππόδρομος το Τραινάκι και το Μεγάλο Τραμπολίνο.

Λίγο πιο πέρα ακούγονται ιαχές, οι σάλπιγγες ηχούν και ξεπροβάλει ο ονειρικός, μαγικός, παραμυθένιος κόσμος της Καστροπολιτείας! Ένα από τα μεγαλύτερα action games - φουσκωτά κάστρα, ενώ οι λιλιπούτειοι φίλοι μπορούν να ταξιδέψουν σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου με το Christmas Express και να γνωρίσουν τα "Χριστούγεννα στον Κόσμο"!H χώρα των αυτοκινήτων και των παιχνιδιών είναι εδώ με αυτοκίνητα, Formula 1, go kart, galactica tubes, μηχανές, 2 στίβοι μάχης, wipe out, τσουλήθρες, πισινόμπαλες, τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία ειδικοί παιδαγωγοί κατευθύνουν τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους κάρτες, στολίδια, διακοσμητικά, μπαλονοκατασκευές, δώρα, face painting, μάγοι, ζογκλέρ, μασκότ και πολλά διαδραστικά παιχνίδια!

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)