Λιόν: "Κάζο" για την πρώτη αντίπαλο του Oλυμπιακού στο UEFA Europa League

×

Ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μαρσέιγ με 2-3, παρότι έπαιζε από το 5ο λεπτό με παίκτη περισσότερο.

Εξακολουθεί να είναι προβληματική η εικόνα της Λιόν στο πρώτο κομμάτι του γαλλικού πρωταθλήματος και αυξάνεται η γκρίνια προς το πρόσωπο του τεχνικού Πιερ Σαζ αλλά και του Αμερικανού ιδιοκτήτη Τζον Τέξτορ. Σε μία ακόμη  περίπτωση στην τρέχουσα σεζόν είχε ανισορροπία στο παιχνίδι της, ήταν δημιουργική στο επιθετικό σκέλος, αλλά η ανασταλτική λειτουργία της ήταν αναποτελεσματική.

Marseille - Lyon

Στο ματς με τη Μαρσέιγ, βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς, καθώς αποβλήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενουμένων Λεονάρντο Μπαλέρντι.
Το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Γκιφτ ‘Ορμπαν και ο αρχηγός Αλεξάντερ Λακαζέτ νικήθηκε από τον Ρούγι σε εκτέλεση πέναλτι, με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου χωρίς σκορ.

Η Λιόν παρά το γεγονος ότι πήρε προβάδισμα στο 53ο λεπτό από την κεφαλιά του προωθημένου Τσαλέτα Τσαρ, εμφάνισε και πάλι αμυντικές αδυναμίες. Ο Λιρόλα κινήθηκε στην πλάτη του Ταλιαφικό και ισοφάρισε στο 69’ ενώ η Μαρσέιγ των 10 παικτών έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Γκαρσία στο 82ο λεπτό. Ο Τσερκί, που είχε περάσει ως αλλαγή, μπορεί να ισοφάρισε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Μαρσέιγ, όμως, πρόλαβε να σκοράρει στο 90+5’ με τον Ρόου διαμορφώνοντας το τελικό 2-3.   

Η πενιχρή συγκομιδή των 4 βαθμών μετά από 5 αγωνιστικές, το παθητικό των 11 τερμάτων και η 14η θέση έχουν μαζέψει σύννεφα πάνω από το Groupama Stadium, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.  

 

Το σπουδαίο ματς Λιόν – Ολυμπιακός θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Πέμπτη σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση του Αντ1 και την ιστοσελίδα Αntenna.gr (22:ΟΟ). Θα προηγηθεί pre -game show (21:00), ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει εκπομπή post - game (24:00). Όλη η δράση του UEFA Europa League και του UEFA Conference League θα προβάλλεται για τα επόμενα τρία χρόνια από τον όμιλο Αntenna. 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEO