FLife

Χθες 15:04

Η KYKNOS έφερε στο The Flame Festival τα νέα της προϊόντα, μια ολοκληρωμένη σειρά dressings

Η KYKNOS έφερε στο The Flame Festival τα νέα της προϊόντα, μια ολοκληρωμένη σειρά dressings

-

Στην Καρδιά της Απόλαυσης!

Η αγαπημένη μας εταιρεία KYKNOS με 109 χρόνια ιστορίας, γεύσης και ποιότητας, έβαλε τη δική της φλόγα στο The Flame Festival, το πιο hot street food φεστιβάλ γεύσης, που πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ πριν από μερικές μέρες. Στο κατακόκκινο περίπτερό της, δεν ξέραμε ποιο από τα τρία επικά σάντουιτς να πρωτοδιαλέξουμε από το εξαιρετικό menu, με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Τσαπάρα. Γι’ αυτό τα δοκιμάσαμε όλα! Φυσικά, η γεύση απογειώθηκε χάρη στις μοναδικές KYKNOS σως: Κέτσαπ 0% Προσθήκη Ζάχαρης, Μουστάρδα Απαλή, Μαγιονέζα Premium και Σάλτσα Μπάρμπεκιου. H KYKNOS όμως έκανε παιχνίδι, όχι μόνο με τις γεύσεις, αλλά και με τη γωνιά KYKNOS που δημιούργησε για το φεστιβάλ, όπου προσκάλεσε τον κόσμο να παίξει διάφορα διαδραστικά παιχνίδια, κερδίζοντας μοναδικά δώρα και ενισχύοντας την εμπειρία του φεστιβάλ με διασκέδαση και εκπλήξεις.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ KYKNOS ΣΤΟ THE FLAME FESTIVAL;

Η KYKNOS έφερε στο The Flame Festival, το πιο hot street food φεστιβάλ γεύσης, τα νέα της προϊόντα, μια ολοκληρωμένη σειρά dressings που πρόσφατα λάνσαρε, όπως κέτσαπ χωρίς προσθήκη ζάχαρης, απαλή μουστάρδα και premium μαγιονέζα,  δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους παρευρέθησαν στο The Flame Festival να τα δοκιμάσουν μέσα από τα επικά σάντουιτς του σεφ Γιώργου Τσαπάρα.

ΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΝΟS

Η KYKNOS είναι «Στην Καρδιά της Απόλαυσης», καθώς εδώ και 109 χρόνια μας συνοδεύει στο καθημερινό τραπέζι με το εμβληματικό προϊόν του πελτέ τομάτας, του οποίου η συσκευασία έχει γίνει ένα από τα πιο viral και φωτογραφημένα προϊόντα στην Ελλάδα. Από την ίδρυση της το 1915 πρωτοπορεί συνεχώς, ούσα η πρώτη εταιρεία που συσκεύασε τα λαχανικά του αργολικού κάμπου σε κονσέρβες, εισάγοντας για πρώτη φορά την έννοια του zero waste. Συνεχίζοντας να καινοτομεί, η KYKNOS δημιουργεί νέα προϊόντα όπως ή κέτσαπ 0% προσθήκη ζάχαρης, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και ακολουθώντας τα food trends.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ KYKNOS

Σκοπός της KYKNOS είναι να παράγει και να προσφέρει καθημερινά σε όλους όσους αγαπούν το αυθεντικό φαγητό, φυσικά, φυτικά και γευστικά προϊόντα. Η KYKNOS είναι μια εταιρεία τροφίμων, σημείο αναφοράς στην ηθική και βιώσιμη ανάπτυξη, στηρίζοντας την κοινωνία μέσω της εξέλιξης της αγροτικής παραγωγής. Καθήκον της KYKNOS παραμένει πάντα η φροντίδα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ο KYKNOS κάνει παιχνίδι!

*Ο KYKNOS κάνει παιχνίδι!

Έτοιμοι για παιχνίδι με έναν KYKNO

*Έτοιμοι για παιχνίδι με έναν KYKNO

KYKNOS σως μαγιονέζα & Ketchup 0% στο επικό σάντουιτς του chef Γιώργου Τσαπάρα: ανεπανάληπτος συνδυασμός!

*KYKNOS σως μαγιονέζα & Ketchup 0% στο επικό σάντουιτς του chef Γιώργου Τσαπάρα: ανεπανάληπτος συνδυασμός!

KYKNOS σως μαγιονέζα & BBQ στο επικό σάντουιτς του chef Γιώργου Τσαπάρα: ανεπανάληπτος συνδυασμός!

*KYKNOS σως μαγιονέζα & BBQ στο επικό σάντουιτς του chef Γιώργου Τσαπάρα: ανεπανάληπτος συνδυασμός!
KYKNOS σως μαγιονέζα & μουστάρδα στο επικό σάντουιτς του chef Γιώργου Τσαπάρα: ανεπανάληπτος συνδυασμός!
*KYKNOS σως μαγιονέζα & μουστάρδα στο επικό σάντουιτς του chef Γιώργου Τσαπάρα: ανεπανάληπτος συνδυασμός!
Το περίπτερο της KYKNOS στο Flame Festival!
*Το περίπτερο της KYKNOS στο Flame Festival!
Οι KYKNOS dressings ανοίγουν την όρεξη!
*Οι KYKNOS dressings ανοίγουν την όρεξη!
Η γεύση απογειώνεται με την μοναδική KYKNOS σως Μαγιονέζα!
*Η γεύση απογειώνεται με την μοναδική KYKNOS σως Μαγιονέζα!
Βαγγέλης Παπαδιώτης-Commercial Director, Χρύσα Παστρικού-Senior Marketing Manager, Γιώργος Τσαπάρας-Executive Chef/Culinary Director
*Βαγγέλης Παπαδιώτης-Commercial Director, Χρύσα Παστρικού-Senior Marketing Manager, Γιώργος Τσαπάρας-Executive Chef/Culinary Director
KYKNOS & FLAME FESTIVAL DREAM TEAM!
*KYKNOS & FLAME FESTIVAL DREAM TEAM!

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)