Lando Norris: Ήταν ένας εκπληκτικός αγώνας

×

Γιώργος Ανανίδας

Ενθουσιασμένος με το μονοθέσιο και την τρίτη νίκη καριέρας του ο Lando Norris, δήλωσε μετά το Grand Prix Σιγκαπούρης: «Ήταν ένας εκπληκτικός αγώνας. Είχα αρκετές οριακές στιγμές, κάνα δύο στη μέση του αγώνα. Τον ελέγξαμε καλά νομίζω. Το μονοθέσιο ήταν απίστευτο. Μπορούσα να πιέσω, πετούσαμε σε όλο τον αγώνα. Στο τέλος μπόρεσα και να χαλαρώσω. Ήταν ωραίος αγώνας, δύσκολος βέβαια, μου έχει τελειώσει η ανάσα. Αλλά ήταν διασκεδαστικός».

GP Σιγκαπούρης

Πολύ χαρούμενος εμφανίστηκε και ο Verstappen μετά τον αγώνα, γνωρίζοντας ότι ελαχιστοποίησε τη ζημιά: «Έκανα το καλύτερό μου, προσπαθούσα να διαχειριστώ τον ρυθμό μου. Το πρώτο stint ήταν δύσκολο, είχαμε αρκετή φθορά στα λάστιχα. Το δεύτερο ήταν καλύτερο, ένιωθα πιο άνετος. Σε ένα τριήμερο που γνωρίζαμε ότι θα δυσκολευτούμε, η 2η θέση είναι μεγάλο επίτευγμα. Φυσικά, δεν ικανοποιούμαστε ως 2οι, πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Και αυτό θα προσπαθήσουμε». 

GP Σιγκαπούρης

Ο Oscar Piastri γνώριζε ότι πήρε το μέγιστο που μπορούσε και είπε: «Ήταν ζεστά! Κάναμε καλό αγώνα, επανήλθαμε από εκεί που καταταχθήκαμε. Δεν ήταν το καλύτερό μου βράδυ χθες (σ.σ. το Σάββατο). Το βάθρο είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είχαμε πολύ γρήγορο μονοθέσιο και καλή στρατηγική, για να προσπεράσουμε την Mercedes. Να πω ένα ευχαριστώ στην ομάδα, το μονοθέσιο ήταν άριστο αυτό το τριήμερο και πήραμε μπόλικους βαθμούς για την ομάδα».

GP Σιγκαπούρης