ΕΚΟ Rally Acropolis: Πρωτοπόρος του αγώνα ο Thierry Neuville

×

Στον νομό Κορίνθου και στις ειδικές διαδρομές “Λουτράκι” & “Άγιοι Θεόδωροι” συνεχίστηκε ο αγωνιστικός μαραθώνιος του ΕΚΟ Rally Acropolis. Με την διαδρομή “Ρεγκίνι” να ανοίγει τη δεύτερη ημέρα του αγώνα οι Thierry Neuville & Sebastien Ogier ξεκίνησαν αποφασιστικά με τη διαφορά τους να βρίσκεται μόλις στα 0,2 δέκατα!

ΕΚΟ Rally Acropolis

Ο πρωτοπόρος της Παρασκευής Ott Tanak, δεν ξεκίνησε την ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δύο κλαταρίσματα στη διαδρομή “Ρεγκινι” τον έριξαν στην τέταρτη θέση στο τέλος της ημέρας.

ΕΚΟ Rally Acropolis

Έπειτα από τη χθεσινή ατυχία της M Sport με τον Andrien Fourmo να εγκαταλείπει και να εκκινεί σήμερα υπό το καθεστώς Super Rally, ο Gregoire Munster αναγκάστηκε και αυτός να εγκαταλείψει στην 11η ειδική. Ο οδηγός από το Λουξεμβούργο θα συνεχίσει και αυτός με Super Rally.

ΕΚΟ Rally Acropolis

Συνοψίζοντας, o Thierry Neuville, ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο με το προβάδισμά των 18 πόντων. O Dani Sordo κατάφερε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση διεκδικώντας 15 βαθμούς, αφήνοντας τρίτο τον Sebastien Ogier με 13.

ΕΚΟ Rally Acropolis

Στην κατηγορία WRC2 στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Sami Pajari με Τoyota GR Yaris, ενώ στην κατηγορία WRC3 o Μaior Norbert με Ford Fiesta Rally3. Πρώτο ελληνικό πλήρωμα είναι οι Παναγιώτης Ρουστέμης-Χρήστος Μπακλόρης με Skoda Fabia RS Rally 2.

Το αγωνιστικό τριήμερο θα ολοκληρωθεί αύριο με την ειδική Οινοχώρι στις 08:59, καθώς και την διαδρομή Ελευθεροχώρι η οποία θα είναι η power stage του αγώνα και θα γίνουν δύο περάσματα, στις 10:05 & στις 13:15.