EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Ξεκίνησαν οι αναγνωρίσεις των πληρωμάτων

×

Μόλις λίγα 24ωρα πριν την πανηγυρική εκκίνηση του εθνικού μας αγώνα τα πληρώματα έχουν αρχίσει τις αναγνωρίσεις και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η δράση στον… πιο σκληρό αγώνα του πρωταθλήματος.

 Ράλι Ακρόπολις 2023

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, είναι έτοιμη να υποδεχτεί άπαντες. Οι ομάδες έχουν κάνει την άφιξή τους, ενώ το service park έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά. Κορυφαίοι οδηγοί ράλλυ παγκόσμιας κλάσης μαζί με τις ομάδες και τους μηχανικούς, καθώς και ελληνικά πληρώματα που έχουν στόχο να σηκώσουν την ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά μπορούν είναι έτοιμοι να μας γεμίσουν όμορφα συναισθήματα.

Τα πληρώματα ξεκίνησαν τις αναγνωρίσεις από τη Δευτέρα. Η πρώτη ημέρα δοκιμών περιλάμβανε τις ειδικές διαδρομές  Λουτράκι, Άγιοι Θεόδωροι, Θήβα, Ρεγγίνι και την EKO Super Special Stage στο Σ.Ε.Α. Σείριος.

Την Τρίτη, το πρόγραμμα αναγνωρίσεων περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές Άνω Παύλιανη, Οινοχώρι και Ελευθεροχώριπου κατά το δεύτερο πέρασμά του, την Κυριακή, θα αποτελέσει τη Wolf Power Stage του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται την Τετάρτη, με τις ειδικές διαδρομές Δάφνη και Ταρζάν, καθώς και με το shakedown που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:01.