NASCAR Cup: Νικητής ο Reddick στον… ταλαίπωρο αγώνα του Μίσιγκαν

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο Tyler Reddick σημείωσε στο Μίσιγκαν τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν, σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση, αναβλήθηκε την Κυριακή (18/8) λόγω βροχόπτωσης και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (19/8).

Nascar

Νέος πρωτοπόρος στη βαθμολογία του NASCAR Cup Series, με τον Tyler Reddick να είναι ο μεγάλος νικητής στο Michigan International Speedway, έχοντας επικρατήσει του William Byron στην τελική τους μάχη.

Βέβαια, ο οδηγός της 23XI Racing χρειάστηκε τη βοήθεια ενός άλλου οδηγού της Toyota και συγκεκριμένα του Ty Gibbs, ο οποίος τον έσπρωξε τόσο όσο χρειαζόταν, για να αρπάξει την πρωτοπορία από τον Byron στο πρώτο overtime.

Nascar

Λίγους γύρους πριν το προτελευταίο caution ο Reddick κρατούσε μία εύκολη νίκη στα χέρια του. Ωστόσο, στην επανεκκίνηση υπήρξε κι άλλο ατύχημα και επήλθε ένα τελευταίο overtime.

Εκεί, ο Reddick κατάφερε να απομακρυνθεί από τον οδηγό της Hendrick, χάρη και στη βοήθεια του Gibbs και στην καρό σημαία επικράτησε για 2 δέκατα του δευτερολέπτου.

Έτσι, οι Byron και Gibbs συμπλήρωσαν το βάθρο, με τους άλλους δύο της πρώτης πεντάδας να είναι οι Kyle Busch και Brad Keselowski.

Nascar

Το top-10 συμπλήρωσαν οι Chris Buescher, Zane Smith, Daniel Suarez, Denny Hamlin και Carson Hocevar.

Στον αγώνα μετρήθηκαν συνολικά 9 caution, μεταξύ των οποίων το σοκαριστικό ατύχημα του Corey LaJoie του οποίου το αυτοκίνητο αναποδογύρισε στον αέρα. Ευτυχώς, βγήκε σώος και αβλαβής, σε μία ακόμα επίδειξη της αυξημένης ασφάλειας των NextGen αυτοκινήτων του NASCAR.

Αναφορικά με τα Stage, το πρώτο ολοκληρώθηκε την Κυριακή και το νίκησε ο Ryan Blaney υπό χαοτικές συνθήκες με τα pit-stop, το caution που είχε προηγηθεί και τον συννεφιασμένο ουρανό.

Nascar

Το δεύτερο που σηματοδότησε και τη συνέχεια του αγώνα τη Δευτέρα κέρδισε ο Kyle Busch υπό καθεστώς caution.

Ο επόμενος αγώνας του NASCAR Cup Series λαμβάνει χώρα εκεί που φέτος ξεκίνησαν όλα, στην περιβόητη παραλία της Daytona, με την μετάδοση να είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Κυριακής (25/8) στις 02:30, ζωντανά από το ΑΝΤ1+.