Με νέο μηχανικό αγώνα ο Perez στην Ολλανδία

×

Γιώργος Ανανίδας

Σε αντικατάσταση μηχανικού αγώνα προβαίνει η Red Bull Racing για τον Μεξικανό, καθώς ο Hugh Bird θα απουσιάσει με γονική άδεια.

SERGIO PEREZ

Δεδομένα, το μέλλον του Sergio Perez στην αυστριακή ομάδα κρέμεται από μία κλωστή. Η Red Bull προσωρινά τον πιστεύει και τον στηρίζει, για αυτό εισέρχεται στο δεύτερο μισό της σεζόν με εκείνον στο δεύτερο cockpit.

Ωστόσο, ο Μεξικανός θα πρέπει να αποδώσει με νέα φωνή στα αυτιά του, αφού ο μηχανικός αγώνα του, Hugh Bird θα απουσιάσει για τρία Grand Prix (και από τη Σιγκαπούρη) με γονική άδεια.

Ο Βρετανός μηχανικός θα βρίσκεται στο Ζάντφορτ, για να επιβλέψει τη δουλειά που θα κάνει με τον Perez ο αντικαταστάτης του, Richard Wood. Ο οποίος μέχει πρότινος εργαζόταν ως μηχανικός απόδοσης και βρίσκεται στο Μίλτον Κινς εδώ και 11 χρόνια.

Αντικαταστάτης του Wood θα είναι ο μηχανικός απόδοσης προσομοιωτή, Richard Cooke ο οποίος βρισκόταν στην πλευρά του Verstappen στο γκαράζ της Red Bull Racing κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023.

Όλα αυτά, την ώρα που η αυστριακή ομάδα έχει αρχίσει να αισθάνεται έντονα την «ανάσα» της McLaren στο πρωτάθλημα κατασκευαστών.