George Russell: Με το βλέμμα στην κορυφή η Mercedes το 2025

×

Μαρία Ανδρεάδη

Το πρώτο μέρος της σεζόν ολοκληρώθηκε με τη Mercedes να έχει κερδίσει 3 από τα 4 τελευταία Grands Prix. Οι αναβαθμίσεις της γερμανικής ομάδας δείχνουν να έχουν «πιάσει τόπο» και να αποδίδουν με τέτοιο τρόπο που δείχνει σημάδια σταθερότητας. Αυτό ήταν, εξάλλου, που τους έλειπε από το 2022, τότε που ξεκίνησε η κυριαρχία της Red Bull Racing.

Παρά τον αποκλεισμό που του στέρησε τη νίκη στο Βέλγιο, ο George Russell μόνο ενθουσιασμένος θα μπορούσε να είναι τόσο για το υπόλοιπο της σεζόν όσο και για το 2025. Όντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, τα «ασημί βέλη» έχουν «καρφωμένο» το βλέμμα τους στη Ferrari μπροστά τους.

GEORGE RUSSELL

«Νομίζω ότι για όλους μας, ήταν δύο δύσκολα χρόνια μέχρι να φτάσει το μονοθέσιο σε ένα σημείο όπου μπορούμε να παλεύουμε σταθερά για νίκες,» είπε ο 26χρονος Βρετανός.

«Αλλά έχω τόσο κίνητρο, είμαι τόσο ενθουσιασμένος για το δεύτερο μισό της σεζόν, το οποίο τελικά κλιμακώνεται προς το 2025, και όταν δει κανείς τον ανταγωνισμό τώρα, δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να παλέψουμε,» συνέχισε.

«Θα είναι υπέροχο. Υπάρχει τόσο μεγάλο κίνητρο από όλες τις άλλες ομάδες για να επιστρέψουμε στην κορυφή: από τη McLaren, από τη Ferrari, από εμάς τους ίδιους. Δε θα είναι εύκολο και ελπίζουμε να έχουμε μία καλή μάχη στα χέρια μας την επόμενη χρονιά,» είπε ολοκληρώνοντας ο Russell.