James Vowles: «Μνημειώδης» η μεταγραφή Sainz στη Williams

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η μεταγραφή Sainz στη Williams ενόψει του 2025 ήταν ένα… κοινό μυστικό από την αρχή ουσιαστικά της σεζόν, μετά την «εκρηκτική» ανακοίνωση της άφιξης Hamilton στη Ferrari από την επόμενη σεζόν.

James Vowles

Με την επίσημη επιβεβαίωση να φτάνει με την αρχή της καλοκαιρινής ανάπαυλας, ο επικεφαλής της βρετανικής ομάδας, James Vowles, μίλησε για όλους τους λόγους που ώθησαν τον Μαδριλένο σε μία τόσο τολμηρή απόφαση αλλά και για τους στόχους της ομάδας εφεξής.

«Το γεγονός ότι μας επέλεξε ανάμεσα σε όλους τους άλλους είναι μια τεράστια, μνημειώδης απόφαση,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Vowles. «Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η Alpine είναι μπροστά μας στη βαθμολογία φέτος. Ήταν μπροστά μας και πέρσι. Τα αναγνωρίζω όλα αυτά.»

Carlos Sainz

«Αυτό που ο Carlos αναγνώρισε από εμάς, και πολλά από αυτά δεν θα δείτε, είναι το ότι αλλάζουμε στο εσωτερικό. Ξέρω ότι θα έχουμε επιτυχία στο μέλλον, και ξέρω ότι θα μας κοστίσει βραχυπρόθεσμα, και είμαι βέβαιος ότι η ειλικρίνεια και η διαφάνεια απέδωσαν καρπούς,» παραδέχθηκε.

«Το έχω πει από την αρχή: ό,τι κάνουμε είναι επένδυση για το 2026 κι ύστερα. Πολλά από αυτά που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά αόρατα, αλλά αλλάζουν ριζικά η τεχνολογία, η κουλτούρα και οι άνθρωποι στη Williams,» ολοκλήρωσε αισιόδοξα ο Βρετανός.