Η συγγνώμη του Wolff στον Russell

×

Του Βασίλη Παπαδόπουλου

Η ανατροπή δεδομένων στο Βελγικό Grand Prix, με τον αποκλεισμό του George Russell, καθώς το μονοθέσιό του κρίθηκε ελλιποβαρές και ενώ λίγο νωρίτερα είχε πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη, έφερε μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια της Mercedes. Και μπορεί η νίκη να κατέληξε στα χέρια του έτερου οδηγού Lewis Hamilton, πλην όμως υπήρξε ανακοίνωση της Γερμανικής ομάδας δια χειρός Toto Wolff, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Toto Wolff

Σε αυτή αναγνωρίζεται το λάθος και ζητείται συγγνώμη από τον Βρετανό οδηγό: «Πρέπει να παραδεχτούμε τον αποκλεισμό μας. Κάναμε ξεκάθαρα λάθος και πρέπει το πάθημα να μας γίνει μάθημα. Το να χαθεί έτσι μία νίκη, είναι πραγματικά απογοητευτικό και τραγικό. Ζητάμε ειλικρινή συγγνώμη από τον George, που έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα. Θα αξιολογήσουμε τι συνέβη και πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τι πήγε στραβά. Ήταν ένα εντελώς αναπάντεχο φινάλε».

Πάντως, ο 52χρονος Αυστριακός, δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στην ομάδα, για τη γενικότερη πρόοδό της, στους τελευταίους μήνες: «Υπάρχουν πολλά θετικά που κρατάμε από την πίστα Σπα, σε όλο αυτό το τριήμερο. Το μονοθέσιό μας ήταν σημείο αναφοράς και μάλιστα σε δύο εντελώς διαφορετικές στρατηγικές. Αυτό θα ήταν πραγματικά αδιανόητο, λίγο καιρό πριν. Κερδίσαμε στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε μετά τη διακοπή βελτιωμένοι και έχοντας σαφώς τον ίδιο ρυθμό».