Δυσκολίες αναμένει η Ferrari στο Spa

×

Γιώργος Ανανίδας

Μετά την αναβάθμιση στο δάπεδο της SF-24, η ομάδα από το Μαρανέλο ευελπιστεί ότι στο Βέλγιο ίσως βρει ορισμένες λύσεις, αλλά οι αναπηδήσεις θα είναι πιο έντονες από πριν.

Charles Leclerc

Πιο εμφανείς από ποτέ θεωρεί ο Charles Leclerc ότι θα είναι οι αναπηδήσεις του κόκκινου μονοθεσίου στο Spa. Το πακέτο αναβάθμισης της Ferrari στη Βαρκελώνη αποδείχθηκε… υποβάθμιση, λόγω των έντονων αναπηδήσεων στις στροφές υψηλής ταχύτητας και η ιταλική ομάδα βρίσκεται έκτοτε πίσω από τον ανταγωνισμό σε απόδοση.

Η Scuderia ελαχιστοποίησε στο Hungaroring το πρόβλημα με μία σημαντική αλλαγή στο δάπεδο της SF-24, αλλά ο Leclerc αναμένει ότι το Spa θα αποτελέσει το απόλυτο τεστ του κατά πόσο η προσωρινή αυτή λύση λειτουργεί ή όχι.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Σε μία πίστα όπως το Spa, θα είναι μεγάλο τεστ, διότι είναι η πίστα όπου περιμένω τα θέματά μας να είναι πιο εμφανή από ποτέ.

«Εκεί θα δούμε πόση δουλειά έχουμε ακόμα μπροστά μας πριν λύσουμε τα προβλήματα και θα δούμε εάν οι αναβαθμίσεις της Ουγγαρίας μας βοήθησαν να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

«Σε μία πίστα υψηλών ταχυτήτων, πάντως, αναμένω να δυσκολευτούμε παραπάνω» τονίζει ο Μονεγάσκος οδηγός της Ferrari που στο Hungaroring δήλωνε στην κάμερα του ΑΝΤ1 μετά τις κατατακτήριες δοκιμές ότι «η αναβάθμιση στο δάπεδο λειτουργεί, αλλά όχι αποτελεσματικά».