O Ralf Schumacher αποκαλύπτει την σχέση του με άτομο του ίδιου φύλου

×

Του Βασίλη Παπαδόπουλου

Στην αποκάλυψη ότι είναι σε σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, προχώρησε ο πρώην οδηγός της Formula 1, Ralf Schumacher. Ο μικρότερος αδελφός του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή Michael Schumacher, ανάρτησε φωτογραφία του στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται αγκαλιά με κάποιον άλλο άνδρα, να κοιτούν το ηλιοβασίλεμα σε κάποια παραλία.

Ralf Schumacher

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι, όταν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο σύντροφο με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», ήταν το σχόλιο του 49χρονου Γερμανού.

Ο Ralf ήταν παντρεμένος με την Cora με την οποία χώρισαν το 2015. Από τον γάμο αυτό, το ζευγάρι απέκτησε έναν γιό, τον 22χρονο David που είναι επίσης οδηγός αγώνων. Μάλιστα ο David προχώρησε με την σειρά του σε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, σχολιάζοντας το γεγονός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκες επιτέλους κάποιον, με τον οποίο νιώθεις πραγματικά πολύ άνετα και ασφαλής».

Ο Ralf Schumacher αποσύρθηκε από την Formula 1 το 2007, ενώ από το 2008 έως το 2012 αγωνίστηκε στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (DTM).