Με αναβαθμίσεις στην Ουγγαρία η Red Bull Racing

×

Γιώργος Ανανίδας

Στην αποκάλυψη ότι οι «ταύροι» φέρνουν αναβαθμίσεις για την RB20 στο Hungaroring, προχώρησε ο Pierre Wache.

MAX VERSTAPPEN

Η Red Bull Racing είχε προγραμματίσει για το Silverstone ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για το μονοθέσιό της. Ωστόσο, τα πλάνα άλλαξαν και στη Μ. Βρετανία έγιναν μόνο μερικές τροποποιήσεις στο δάπεδο της RB20.

Τώρα, ενόψει του 13ου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η αυστριακή ομάδα τα… δίνει όλα, θέλοντας να απαντήσει στις εξαιρετικά ανταγωνιστικές πλέον MCL38 και W15.

Για αυτή την προσέγγιση μίλησε σχετικά ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Pierre Wache:

«Για να είμαστε ειλικρινείς, στο ξεκίνημα της σεζόν οι άλλες ομάδες δεν ήταν όσο κοντά μας περιμέναμε να είναι. Όμως φαίνεται πως η εξέλιξη, ειδικά της McLaren αλλά και σε κάποιους τομείς και της Mercedes, ήταν επιτυχημένες.

«Η McLaren, από το ξεκίνημα του Μαΐου και τον αγώνα στο Μαϊάμι, έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός. Είναι λοιπόν αλήθεια πως μας έχουν πλησιάσει και πρέπει να φέρουμε κι εμείς αναβαθμίσεις για να παραμείνουμε στην κορυφή» τονίζει ο Γάλλος.

Προς το παρόν, δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιους τομείς της RB20 θα αφορούν. Το μόνο σίγουρο είναι, πως οι «ταύροι» δεν έχουν πολλά περιθώρια απώλειας ακόμα, εάν θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στους κατασκευαστές.