Logan Sargeant: «Ξέρω ότι έχω κάνει καλή δουλειά φέτος»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Logan Sargeant είναι ένας εκ των οδηγών του φετινού grid με αβέβαιο μέλλον ενόψει του 2025. Ο Αμερικανός οδηγός δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να φέρει τα αποτελέσματα που θα ήθελε τόσο η Williams όσο και ο ίδιος, ενώ οι συχνές συγκρούσεις και τα οδηγικά του λάθη έχουν στοιχήσει πολλά χρήματα στην ομάδα…

LOGAN SARGEANT

Και με το όνομα του Kimi Antonelli να «αιωρείται» στην ατμόσφαιρα και να προκαλεί «θόρυβο» εντός κι εκτός των paddock, σίγουρα το μέλλον του 23χρονου φαντάζει  δυσοίωνο.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θα δώσει τον καλύτερό του για την ομάδα. «Ακούω θόρυβο, ούτε καν ξέρω πόσο καιρό τώρα, από κάθε κατεύθυνση,» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

«Στην τελική, έρχομαι κάθε τριήμερο και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά για όλους αυτούς στην ομάδα που εργάζονται σκληρά. Είμαι εδώ και για τον εαυτό μου,» τόνισε. «Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να δείχνω ότι μπορώ να τα καταφέρω.»

«Στο μυαλό μου, ξέρω τα πραγματικά γεγονότα και ξέρω ότι έχω κάνει καλή δουλειά αυτή τη σεζόν με όσα διαθέτω. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για εμένα,» ολοκλήρωσε ο Αμερικανός.