Κοντά στη Williams ο Valtteri Bottas;

×

Μαρία Ανδρεάδη

Με τη θέση του Logan Sargeant στη Williams να… κρέμεται από μία κλωστή, πολλοί είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του. Ο «θόρυβος» που ήθελε τον Carlos Sainz να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+2 ετών έχει κατευνάσει, με τη βρετανική ομάδα να του κλείνει την «πόρτα» λόγω αργοπορίας στην απόφασή του.

VALTTERI BOTTAS

Το όνομα του Kimi Antonelli περιβάλλει τον νυν Αμερικανό οδηγό της Williams, ενώ ο Toto Wolff και η Mercedes δεν έχουν κρύψει τη συμπάθειά τους στον 17χρονο Ιταλό.

Όμως τα τελευταία 24ωρα, φήμες θέλουν έναν παλιό γνώριμο να ανοίγει συζητήσεις με την ιστορική ομάδα. Ο λόγος για τον Valtteri Bottas που εκτελούσε τη θητεία του εκεί από το 2013 μέχρι το 2016.

Η Kick Sauber έχει αποδείξει, άλλωστε, ότι δεν είναι προτεραιότητά της να διατηρήσει τον Φινλανδό οδηγό στο δυναμικό της ενόψει της άφιξης Audi από το 2026 κι ύστερα. Αντίθετα, η μία εκ των δύο θέσεων είναι κατειλημμένη από τον Nico Hulkenberg, πράγμα που σημαίνει ότι είτε ο Zhou είτε ο Bottas (ή και οι δύο) θα τεθούν εκτός ομάδας

VALTTERI BOTTAS.

Στη Williams, o Alex Albon έχει ήδη υπογράψει πολυετές συμβόλαιο, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στο πρότζεκτ που ετοιμάζει η βρετανική ομάδα. Ποιος, όμως, είναι αυτός που θα βρεθεί πλάι του την ερχόμενη χρονιά;