Μόνο η φιλία του με τον Norris ενδιαφέρει τον Verstappen

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής δηλώνει ότι δε δίνει… δεκάρα για την κριτική που δέχεται και τον ενδιαφέρει μόνο να είναι εξηγημένος με τον φίλο του.

GP ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Verstappen και Norris μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο Grand Prix της Αυστρίας, με τη μάχη τους που κατέληξε σε ατύχημα να μαγνητίζει κάθε βλέμμα.

Ο μεν Ολλανδός έφυγε τελικά από το Σπίλμπεργκ με την 5η θέση και 10 βαθμούς, ενώ ο οδηγός της McLaren εγκατέλειψε.

Ο Verstappen αμύνθηκε μανιωδώς, σε σημείο αντικανονικό, απέναντι στον φίλο και αντίπαλό του στην πίστα Lando Norris και δέχθηκε δριμεία κριτική για αυτή του την προσέγγιση.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της McLaren, Andrea Stella δήλωσε μετά τον αγώνα ότι ο οδηγός της Red Bull Racing συμπεριφέρεται έτσι μόνο και μόνο επειδή δεν δέχθηκε ποινή το 2021 σε παρόμοια συμβάντα.

Αντί ο Verstappen λοιπόν να σταθεί σε αυτά, όταν ρωτήθηκε, μίλησε σχετικά με το ποια ήταν σε αυτή την περίπτωση η προτεραιότητά του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Σκασίλα μου για την κριτική. Πάω σπίτι και ζω τη ζωή μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει σε αυτή την υπόθεση είναι η σχέση μου με τον Lando.

«Φτάσαμε μαζί στο συμπέρασμα ότι η μάχη μας ήταν απολαυστική. Είδαμε μαζί το συμβάν και παρατηρήσαμε ότι είχαμε μία μικρή, ανόητη επαφή. Φυσικά, με μεγάλη επίπτωση και για τους δυο μας» τονίζει ο Ολλανδός.