Ο Norris παίρνει πίσω τα τις βαρύγδουπες δηλώσεις του

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο οδηγός της McLaren ανοίχτηκε σχετικά με όσα ειπώθηκαν μετά το Grand Prix Αυστρίας.

Lando Norris

Στην παραδοχή ότι ο Max Verstappen δε χρειάζεται τελικά να του απολογηθεί σχετικά με το συμβάν στο Red Bull Ring προχώρησε ο Lando Norris.

Οι δύο οδηγοί συγκρούστηκαν στη στροφή 3 του Σπίλμπεργκ και η συνέπεια ήταν σοβαρή, καθώς ο Βρετανός εγκατέλειψε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής δέχθηκε ποινή, ενώ είχε ήδη πέσει 5ος.

Μετά τον αγώνα και με την αδρεναλίνη ακόμα στο «κόκκινο», ο Norris χαρακτήρισε τον Verstappen «απερίσκεπτο», «ανόητο» και «απελπισμένο», απαιτώντας παράλληλαν παραδεχθεί το λάθος του.

Προχωρώντας στο σήμερα και με τα πνεύματα να έχουν καταλαγιάσει, ο 24χρονος οδηγός της McLaren παραδέχεται ότι έκτοτε έχουν μιλήσει και πλέον δε θεωρεί ότι είναι απαραίτητη η συγγνώμη του Ολλανδού.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι χρειαζόταν να ζητήσει συγγνώμη. Μερικά πράγματα που είπα μετά τον αγώνα στις συνεντεύξεις, προήλθαν περισσότερο από την απογοήτευσή μου.

«Πολλή αδρεναλίνη, πολλά συναισθήματα. Μάλλον είπα ορισμένα πράγματα που δεν τα πίστευα, ειδικά όσο περνούσε η εβδομάδα.

«Ήταν ένα γελοίο συμβάν, από την άποψη ότι τελείωσε τον αγώνα και των δυο μας. Δεν ήταν εμφανής σύγκρουση, ήταν από τις μικρές με μεγάλες επιπτώσεις και για τους δυο μας. Ειδικά για εμένα» παραδέχεται ο Norris.