Ανανέωσε με την Aston Martin ο Stroll

×

Η φημολογία γύρω από το μέλλον του Lance Stroll στη Formula 1 έλαβε τέλος, καθώς η Aston Martin ανακοίνωσε ότι ο Καναδός οδηγός θα συνεχίσει να «τρέχει» με την ομάδα «στη νέα εποχή των κανονισμών της Formula 1» το 2026.

Lance Stroll

Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη στο μεταγραφικό «παζάρι» της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς νωρίτερα η Alpine επιβεβαίωσε ότι ο Pierre Gasly υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η ανανέωση του Stroll με την ομάδα από το Σίλβερστοουν έρχεται λίγες ημέρες μετά το... υπονοούμενο που άφησε με δήλωσή του ενόψει του ισπανικού grand prix ότι τα νέα για τα σχέδιά του θα ακολουθούσαν «σύντομα».

Ο Stroll έκανε ντεμπούτο στη Formula 1 με τη Williams το 2017 και πέρασε δύο σεζόν στην ιστορική ομάδα, προτού μεταπηδήσει στη Racing Point, η οποία μετονομάστηκε σε Aston Martin για το 2021, ύστερα από την εξαγορά της ομάδας από μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον πατέρα του, Lorence Stroll.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Aston Martin θα διατηρήσει το ίδιο δίδυμο οδηγών αγώνων για τρίτη χρονιά, καθώς ο Stroll διατηρεί τη θέση του πλάι στον δις παγκόσμιο πρωταθλητή, Fernando Alonso, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε την δική του ανανέωση συμβολαίου.