Celebrity

Χθες 13:58

Ζουγανέλη για Μποφίλιου: "Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί καν η αξία του και δεν θα την έψαχνα ποτέ"

Ζουγανέλη για Μποφίλιου: "Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί καν η αξία του και δεν θα την έψαχνα ποτέ"

-

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο "Χαμογέλα και Πάλι" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα επαγγελματικά της, τον έρωτα, την Μαρινέλλα, αλλά και τη Νατάσσα Μποφίλιου.

"Περάσαμε πολύ καλά, και αγαπηθήκαμε με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Είμαι τυχερή που έχει γίνει φίλη μου. Την θαύμαζα πάρα πολύ και αγαπούσα το ρεπερτόριό της. Χαίρομαι γιατί πλέον νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο κοντά μου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη όπως και όλοι οι άνθρωποι που κάνουν «κλικ» στην καρδιά μου, δεν δίνουν συμβουλές, αλλά σε κάνουν να θέλεις να πάρεις στοιχεία τους. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη με καθοδηγεί, μου είπε «πάρε τον χρόνο σου», «μην βιαστείς να πάρεις μια απόφαση.

Επιλέγω τα τραγούδια μου με το ένστικτο αρχικά. Όταν έρθει ένα τραγούδι στα χέρια μου, θα πρέπει να με «αγγίξει» και να χτυπήσει η καρδιά μου αλλιώς. Κατά περιόδους αγαπάω και άλλα τραγούδια μου ανάλογα με την φάση που περνάω. Η «Επιμονή» είναι ένα τραγούδι που είχαν την τύχη να περνάει στο ευρύ κοινό, και γι΄αυτό έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου" είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για τον έρωτα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογήθηκε: "Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο την ζωή μου. Είναι ένα συστατικό της ζωής μου που μπορεί να την κάνει όμορφη, δημιουργική. Ο έρωτας μπορεί να σου αφήσει πολλά συναισθήματα, μεγάλη χαρά, πόνο, απώλεια. Θα ήταν πολύ διαφορετικές οι ζωές μας αν έλειπε αυτό το στοιχείο από τους ανθρώπους".

Σε ερώτηση για το "The Voice" η τραγουδίστρια αποκάλυψε: "Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Voice. Δεν ξέρω αν θα το ήθελα σε αυτή την φάση. Προέχουν τα επαγγελματικά μου τώρα, και να βγάλω καινούρια τραγούδια. Θα με κρατούσε λίγο πίσω αν μου γινόταν κάποια πρόταση αλλά δεν μου έγινε".

Σχετικά με τα σχόλια που έγιναν για το φόρεμα της Νατάσας Μποφίλιου στον Λυκαβηττό, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τόνισε: "Τα σχόλια για το φόρεμα της Μποφίλιου, μου φαίνεται πολύ «παλιά» νοοτροπία και δεν αξίζει σε ανθρώπους που είναι στο «σήμερα». Η Νατάσσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι πάρα πολύ καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο, ούτε χρειάζονται εξηγήσεις. Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί καν η αξία του και δεν θα την έψαχνα ποτέ. Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, αλλά φαίνεται κυρίως από την συμπεριφορά των ανθρώπων".

Τέλος, όσον αφορά την Μαρινέλλα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: "Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει «γευτεί» μεγάλα δώρα στην ζωή, οπότε ξέρει να την εκτιμά και γι΄αυτό πιστεύω πολύ ότι θα επιστρέψει κοντά μας".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)