Celebrity

Σήμερα 09:00

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Αυτά είναι τα επίσημα πορτρέτα του γάμου τους

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Αυτά είναι τα επίσημα πορτρέτα του γάμου τους

-

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεου Β’, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι του ζευγαριού ήταν ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia .

Η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν απαστράπτουσα με τιάρα και μακρύ πέπλο, ενώ έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε γαμήλια δεξίωση για τους 250 περίπου καλεσμένους σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία της Γλυφάδας. Η εκδήλωση ήταν ιδιωτική και δεν υπάρχουν εικόνες από τη βραδιά.

Λίγο μετά τον γάμο, η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας δημοσίευσε τα επίσημα πορτρέτα του ζευγαριού.

Στις επίσημες φωτογραφίες, βλέπουμε τη Θεοδώρα και τον Μάθιου Κουμάρ να χαμογελούν πλατιά, ενώ ποζάρουν τόσο οι δυο τους όσο και με τις οικογένειές τους.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

Μαθιου

Μαθιου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)