Celebrity

Χθες 14:58

Σίσσυ Χρηστίδου σε Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: "Ποιον δουλεύετε τώρα; Στο λέω πολύ τίμια"

Σίσσυ Χρηστίδου σε Μαρία Σολωμού για Mente Fuerte: "Ποιον δουλεύετε τώρα; Στο λέω πολύ τίμια"

-

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου (28/09) στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου αιφνιδίασε την ηθοποιό, όταν τη ρώτησε ξαφνικά για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Mente Fuerte, την οποία κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ δημόσια.

"Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιον δουλεύετε τώρα; Μα είναι δυνατόν; Ειλικρινά ή κάνετε κάποιο παιχνίδι… Στο λέω πολύ τίμια. Δηλαδή να πω ότι δεν βγάζετε τραγούδια ο ένας για τον άλλον, δεν κάνετε συνεντεύξεις ο ένας στον άλλον, ότι δεν ανεβάζετε stories… Και μετά λέτε ότι δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι είναι αυτό τώρα; Πείτε μας ή μη μας λέτε" ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου τη Μαρία Σολωμού.

Από τη μεριά της η Μαρία Σολωμού απάντησε: "Με σιγουριά θα σου πω ένα πράγμα που συμβαίνει, αγαπιόμαστε πολύ. Τον αγαπώ και με αγαπάει κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι πάρα πολύ ρευστά. Πραγματικά νοιάζομαι και νοιάζεται. Τελεία.

Δεν είναι κανένα παιχνίδι. Είναι ακριβώς αυτό που λέω και τίποτα άλλο. Ζουμάκι δεν έχει. Μπορεί να φτιάχνουμε ώρες ώρες γιατί γουστάρουμε όταν είμαστε μαζί να ανεβάζουμε κανένα TikTok. Το κόψαμε κι αυτό.

Μερικές φορές έχει τόση πλάκα που το ανεβάζει. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα όποτε μπορούμε. Δεν θα αποκαλύψω τίποτα. Θα πω ότι είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε και πολύ αγαπημένοι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)