Celebrity

Σήμερα 15:56

Παύλος Μαρινάκης - Κατερίνα Μαχαιριώτη: Βάφτισαν τον γιο τους (φωτογραφίες)

Παύλος Μαρινάκης - Κατερίνα Μαχαιριώτη: Βάφτισαν τον γιο τους (φωτογραφίες)

-

Τον ενός περίπου έτους γιο τους βάφτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του, Κατερίνα Μαχαιριώτη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Δημήτρης, από τον πατέρα του Παύλου Μαρινάκη.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από τέσσερα χρόνια στην ίδια εκκλησία σε στενό κύκλο λόγω covid, με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και λίγους φίλους, ενώ την είδηση του γάμου την είχε κάνει γνωστή ο ίδιος ο Παύλος Μαρινάκης μέσω ανάρτησής του στα social media.

Στο πλευρό της οικογένειας την ξεχωριστή αυτή ημέραν βρέθηκε μάλιστα και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το "παρών" στην βάφτιση έδωσαν μεταξύ άλλων, πολλά στελέχη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας , ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Marinakis

Marinakis

Marinakis

Marinakis

Marinakis

Marinakis

Marinakis

Marinakis

Marinakis

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)