Celebrity

Χθες 10:58

Τζένη Οικονόμου: Το βίντεο που δημοσίευσε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο από το pre wedding πάρτι της Θεοδώρας

Τζένη Οικονόμου: Το βίντεο που δημοσίευσε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο από το pre wedding πάρτι της Θεοδώρας

-

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ, λίγες ώρες πριν τον γάμο τους, πραγματοποιήσαν το βράδυ της Παρασκευής (27/09) το pre wedding πάρτι τους στο Βυζαντινό Μουσείο, με τη συντροφιά περίπου 250 συγγενών και καλών φίλων.

Το "παρών" έδωσε, μεταξύ άλλων και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος συνοδευόταν για μία ακόμη φορά από τη γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου.

Ο καταξιωμένος ποινικολόγος και η Τζένη Οικονόμου διατηρούν μια πολύ στενή φιλία, ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν πρόκειται για σχέση.

Τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Τζένη Οικονόμου απαθανάτισαν τα φωτογραφικά φλας κατά την είσοδό τους στο Βυζαντινό Μουσείο.

Μάλιστα η Τζένη Οικονόμου έκανε και μια ανάρτηση στα instastories, όπου την ακούμε να ρωτάει τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αν περνάει καλά. Εκείνος με τη σειρά του της απαντά: "Πολύ, γιατί είμαστε μαζί".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)