Celebrity

Χθες 10:28

Ο Γιώργος Κατσαρός για το βίντεο με τη Μαρινέλλα: "Τέτοιες σκηνές δεν πρέπει να τις επιδεικνύουμε στο γυαλί"

Ο Γιώργος Κατσαρός για το βίντεο με τη Μαρινέλλα: "Τέτοιες σκηνές δεν πρέπει να τις επιδεικνύουμε στο γυαλί"

-

Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή βραδιά, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα των "Weekenders" και φυσικά ρωτήθηκε για τη Μαρινέλλα.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό βίντεο: Η συγκινητική αφιέρωση από Πάριο - Κατσαρό για την Μαρινέλλα

"Επικοινώνησα με τη γραμματέα της. Δόξα τω Θεώ υπάρχει μια αισιοδοξία. Εγώ το βίντεο (της κατάρρευσης) το έβησα. Δε θέλω να το βλέπω. Τέτοιες σκηνές δεν πρέπει να τις επιδεικνύουμε στο γυαλί" είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαρός.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν ο καλλιτέχνης έχει ηλικία, ο Γιώργος Κατσαρός είπε με νόημα: "Εγώ πάντως είμαι 90. Αν νομίζετε ότι πρέπει να πάρω σύνταξη είστε γελασμένοι".

Θυμίζουμε πως η Μαρινέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Υγεία μετά το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο του υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης (25/09).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)