Celebrity

Χθες 18:17

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανακοίνωση για τον Μίνω Μάτσα - "Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, κάνω έκκληση για τα παιδιά μου"

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανακοίνωση για τον Μίνω Μάτσα - "Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, κάνω έκκληση για τα παιδιά μου"

-

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας χωρίζουν μετά από 3,5 χρόνια γάμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Γιάννη Κουρτάκη στα Παραπολιτικά, ενώ σε δήλωσή της, η πολιτικός, επισημαίνει ότι αντιμετωπίζει κρίση στον γάμο με τον μουσικοσυνθέτη.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα» αναφέρει σε δήλωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είχε παντρευτεί με τον Μίνωα Μάτσα το 2021, ενώ βρίσκονταν σε σχέση για αρκετό καιρό, νωρίτερα. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της Ολγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)