Celebrity

Σήμερα 15:59

Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση - "καρφί" μετά τις δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση - "καρφί" μετά τις δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου

-

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Στηβ Μιλάτος, με αφορμή βραδινή του έξοδο και εμφανίστηκε ενοχλημένος μετά τα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη για τον επαγγελματικό του προσανατολισμό.

«Η Μαριάντα Πιερίδη με έκανε follow στο Instagram και μετά με έσβησε. Αναρωτήθηκε ως τι προσδιορίζομαι. Προσδιορίζομαι ως ένα πολύ γνωστό μοντέλο, το οποίο είχε παγκόσμια φήμη και όχι σαν ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής. Δεν ήμουν ένα πυροτέχνημα, ήμουν βεγγαλικό. Μακάρι να γίνει καλή παρουσιάστρια, προς το παρόν είναι μέτρια. Το αποτέλεσμα φαίνεται. Δεν την είδα να εξελίσσεται στο τραγούδι. Εφόσον λοιπόν ρωτάνε ως τι προσδιορίζομαι, ορίστε η απάντησή μου: ως ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο και όχι ως μία τοπική celebrity», είπε ενοχλημένος ο Στηβ Μιλάτος για τη Μαριάντα Πιερίδη μετά από ερώτηση που δέχτηκε.

Η ανάρτηση της Μαριάντας Πιερίδη

Λίγες ώρες αργότερα, η Μαριάντα Πιερίδη έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας το εξής μήνυμα: «Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση».

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)