Celebrity

Σήμερα 12:03

Γιώργος Λιάγκας για Μαρινέλλα: "Το λέω και ανατριχιάζω. Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα"

Γιώργος Λιάγκας για Μαρινέλλα: "Το λέω και ανατριχιάζω. Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα"

-

Τα νεότερα για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή "Το Πρωινό".

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, χθες το βράδυ έγινε ένα θαύμα

Δείτε επίσης! Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη στον αέρα του "Πρωινού" - "Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο"

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Το λέω και ανατριχιάζω, η Μαρινέλλα είναι μαχητής, ανέτρεψε την κατάσταση μέσα στο βράδυ. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν οι δικοί της προχθές, εάν πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση με τεράστια επικινδυνότητα να πεθάνει κατά τη διάρκεια της εγχείρησης γιατί είναι μια γυναίκα 86 ετών, είπαν όχι οι δικοί της για να δούνε πώς θα το αντιμετωπίσει ο οργανισμός. Μέσα στο χθεσινό βράδυ έγινε ένα θαύμα. Η Μαρινέλλα αντιμετωπίζει πολύ γενναία. Μου λένε οι γιατροί, η καρδιά της είναι σαν καρδιά 50χρονης. Η καρδιά της δουλεύει τόσο καλά που βοηθάει τόσο πολύ όλο το σώμα και αντιδρά πάρα πολύ καλά. Φοβούνται ένα ακόμη εγκεφαλικό, αυτό είναι οι κρίσιμες ώρες», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)